Diëtist Aileen de Vogel in Dordrecht en omstreken. Voedings-, dieet- en leefstijladvies.

Voor verwijzers

verwijzing

Sinds 2011 is de diëtist vrij toegankelijk, Dit wil zeggen zonder verwijzing van een arts. Echter werken niet alle zorgverzekeraars [geen DTD in 2019 voor polissen die vallen onder; CZ, De Friesland, Delta Lloyd, Nationale Nederlanden, en OHRA] hieraan mee en is een verwijzing soms toch noodzakelijk.

Als (huis)arts, medisch specialist of tandarts kunt u naar Diëtistenpraktijk Aileen de Vogel doorverwijzen. U kunt uw eigen verwijsbrief schrijven of gebruik maken van onderstaande verwijsbrief. U kunt ook een verwijzing sturen via zorgmail aileendevogel@zorgmail.nl. Heeft u behoefte aan een verwijsblok, dan kunt u contact opnemen met de praktijk via 06-57204781 of info@aileendevogel.nl

Andere hulpverleners, zoals verloskundigen, kunnen ook naar mij doorsturen. Het is dan soms [bij polissen die vallen onder CZ, De Friesland, Delta Loyd, Nationale Nederlanden en ORHA] nog wel noodzakelijk dat de cliënt een verwijsbrief bij de huisarts haalt om in aanmerking te komen voor eventuele vergoeding van de zorgverzekeraar.