Diëtist Aileen de Vogel in Dordrecht en omstreken. Voedings-, dieet- en leefstijladvies.

Diëtist Aileen als spreker docent

Aileen de Vogel

Aileen de Vogel

"Studenten houden je scherp".

Aileen begon haar studentencarrière op de lerarenopleiding Biologie. Na twee waardevolle jaren besloot zij te switchen naar Voeding & Diëtetiek. Altijd affiniteit houdend met het doceren, uitleggen en begeleiden van studenten was het niet heel verwonderlijk dat ‘Aileen de docent’ een rol zou blijven spelen in haar leven.

Aileen is gastdocent en praktijkbegeleider aan studenten Voeding & diëtetiek, maar verzorgd ook regelmatig diverse scholingen aan andere opleidingsinstituten. Daarnaast heeft Aileen ervaring met het geven van lezingen voor grote zalen.

Studenten dagen je uit om kritisch te blijven kijken naar je eigen handelen

Rosanna

Aileen is de opdrachtgever en begeleider van mijn afstudeeropdracht binnen de deeltijdopleiding Voeding en Diëtetiek aan de Haagse Hogeschool. De specialisatie van Aileen en haar ondernemende, innovatieve en toegankelijk uitstraling waren voor mij aanleiding om contact met haar op te nemen. Ik was op zoek naar een opdracht waarbij ik een product kon opleveren dat waarde toevoegt aan de behandeling van cliënten. Aileen had direct allerlei interessante ideeën en maakte mij daardoor zeer enthousiast. Ondanks dat ze al diverse studenten aan het begeleiden is, reageert ze altijd zeer snel op vragen en maakt ruim de tijd vrij voor afspraken. Daarnaast vind ik het erg prettig dat ze me veel vrijheid en vertrouwen geeft. Verder heeft ze een praktische benadering, denkt zeer actief mee, en is flexibel. Doordat ze is verbonden aan de Haagse Hogeschool als gastdocent en praktijkbeoordelaar is het schakelen met de opleiding ook zeer prettig. Ik zou Aileen dan ook zeker aanraden wanneer je op zoek bent naar een betrokken, creatieve begeleider met vernieuwende ideeën en een open benadering.

Carla Muijsert

Aileen is bij onze opleiding 1000dagen Coach betrokken als docent diëtiek. Wij hebben voor haar gekozen vanwege haar expertise op het gebied van voeding en (gewenste) zwangerschap.
De samenwerking met Aileen heb ik tot nu toe ervaren als aangenaam en professioneel. Ze houdt zich aan gemaakte afspraken en de gestelde termijnen worden nagekomen.
Ook toont ze betrokkenheid bij activiteiten die rondom de lesdagen worden georganiseerd, zoals bijeenkomsten met alle docenten.
Wat mij is opgevallen in mijn contacten met Aileen is, naast haar professionele houding, haar vermogen om anderen te accepteren zoals ze zijn. Aileen komt bij mij over als iemand die altijd het mooie in de ander kan zien en als iemand die haar best doet om dit ook uit de ander te halen. Verder ervaar ik een aanstekelijk enthousiasme voor alles wat te maken heeft met de jaren 50 en komt ze hierop op mij over als volkomen congruent. Wat voor mij een extra reden is om vertrouwen te hebben in haar kwaliteiten als docent bij de opleiding omdat ik congruentie een heel belangrijke kwaliteit vindt van een docent.
Kortom: ik ben blij met haar unieke toegevoegde waarde bij de 1000dagen Coach Opleiding.

PLAN JE consult bij Aileen